Bag med bælgfrugter: Anvend Anicia linser som alternativ til frø og kerner i brød

Bag med bælgfrugter: Anvend Anicia linser som alternativ til frø og kerner i brød

Bag med bælgfrugter: Anvend Anicia linser som alternativ til frø og kerner i brød

Sådan bager du de lækreste nemme koldhævede boller med Anicia linser. Kom med i køkkenet og lær hvordan, at danske Anicia linser kan anvendes i dit bagværk som alternativ til frø og kerner som f.eks. græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø.

 

Vi viser dig hvordan, at du kan bage koldhævede boller med Anicia linser - helt uden at skulle koge linserne først. De tørrede Anicia linser skylles og tilsættes i bolledejen med de øvrige ingredienser. Linserne udblødes i dejen, mens den koldhæves i køleskabet. 

Kan du godt lide at bage brød med kerner og frø, så prøv også denne opskrift på fuldkornsrugbrød med danske Anicia linser eller vores sprøde linseknækbrød. Linserne skal altid koges eller udblødes først, hvis de ikke anvendes i en koldhævet dej. Lær mere om hvordan Anicia linser skal tilberedes.  

Vil du gerne blive bedre til at bage med bælgfrugter, kan du finde masser af inspiration i vores opskriftunivers på både bagværk og desserter og kager med danske linser, ærter, bønner og ærtemel.